Jump to content


Game Loads to Black Screen After Update 2.4


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

Frith #1 Posted 02 February 2018 - 02:58 AM

    Lance-corporal

  • Closed Alpha Gladiators
  • 55
  • Member since:
    07-11-2011

I downloaded and updated 2.4, game version 0.1.22177.1280316.399, running Windows 7 Home Premium SP1 64 bit with an Intel i7 and 6GB of RAM.  Video is a NVIDIA GeForce 9800 GT, and I believe it has 2 GB of onboard RAM.


 When I attempt to load the game, the splash screen shows as normal, but instead of the game console, I get a black screen.  ALT + Tab won't minimize it, but ALT +F4 will close it.  I restarted the computer, and tried again and received a memory error (attached).

 

Edit: Support ticket submitted.


 


 

Attached Files

  • Attached File   Capture 02012018.PNG   20.8K

Edited by Frith, 02 February 2018 - 03:10 AM.


Frith #2 Posted 03 February 2018 - 10:58 PM

    Lance-corporal

  • Closed Alpha Gladiators
  • 55
  • Member since:
    07-11-2011
This issue has been resolved.  The support people responded quickly to my ticket, and asked me to download and run a diagnostic tool and supply them with the report, which I did.  Their recommendation was to make minor changes to the settings for my video card, and that successfully resolved the issue I was experiencing.

Frith #3 Posted 03 February 2018 - 11:10 PM

    Lance-corporal

  • Closed Alpha Gladiators
  • 55
  • Member since:
    07-11-2011

The support people responded quickly and had me make some minor changes to the settings for my video card, which seemed to fix the issue.  Until I attempted to join a battle, and after the introduction screen while it loaded, I was again faced with a black screen and a memory error warning that closed the game client.



tehv1s1on #4 Posted 08 February 2018 - 04:44 AM

    Private

  • Players
  • 1
  • Member since:
    11-09-2013
What were the settings that needed to be changed?




1 user(s) are reading this topic