Jump to content


game won't launch


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

shadowclinger #1 Posted 24 February 2017 - 03:53 PM

    Lance-corporal

  • Closed Alpha Gladiators
  • 10
  • Member since:
    11-02-2012
I am running a windows 10 computer I have the game downloaded and the repair function says it is fine but when I try to run the game. ( which I know servers are not online yet for) It just won't launch. :( any suggestions? or is there some data that has not been released yet.

Ardez #2 Posted 24 February 2017 - 04:27 PM

    Zhayedan

  • Praetorian
  • 2,237
  • Member since:
    03-06-2012
Do you get any error messages?


shadowclinger #3 Posted 24 February 2017 - 04:28 PM

    Lance-corporal

  • Closed Alpha Gladiators
  • 10
  • Member since:
    11-02-2012

View PostArdez, on 24 February 2017 - 04:27 PM, said:

Do you get any error messages?

 

​No I don't nothing comes up it just does not launch.

Ardez #4 Posted 24 February 2017 - 04:43 PM

    Zhayedan

  • Praetorian
  • 2,237
  • Member since:
    03-06-2012

View Postshadowclinger, on 24 February 2017 - 11:28 AM, said:

 

​No I don't nothing comes up it just does not launch.

 

 

Try closing WGC and re-run as admin. If that also fails, reinstall.



shadowclinger #5 Posted 25 February 2017 - 01:37 AM

    Lance-corporal

  • Closed Alpha Gladiators
  • 10
  • Member since:
    11-02-2012

View PostArdez, on 24 February 2017 - 04:43 PM, said:

 

 

Try closing WGC and re-run as admin. If that also fails, reinstall.

 

so I just got done reinstalling EVERYTHING and it still will not work.

shadowclinger #6 Posted 25 February 2017 - 01:38 AM

    Lance-corporal

  • Closed Alpha Gladiators
  • 10
  • Member since:
    11-02-2012
also is the game supposed to be only just under 3 GB in size? cause thats all it will download for me.

Danicuesta14 #7 Posted 26 February 2017 - 09:06 AM

    Private

  • Players
  • 4
  • Member since:
    02-26-2017

A mi tampoco me va 

Me pasa lo mismo

 



Kisshufushin #8 Posted 28 February 2017 - 05:05 AM

    Private

  • Players
  • 1
  • Member since:
    02-22-2017
Same thing here.  After installing game, click on orange "Play" button and nothing happens.  Submitted ticket and had ongoing discussion with tech people.  Followed all suggestions.  They couldn't get it to work either.  Game just doesn't launch.  Browser never pops up with NDA.  Tried IE and Firefox.  Nothing. 

Ancient_Exile #9 Posted 03 March 2017 - 06:57 AM

    Zhayedan

  • Silver Shield
  • 1,428
  • Member since:
    11-24-2016
Hopefully you little fellers get her all figured out for next playtest!!!!

"You can't get blood out of a stone"


qwervo #10 Posted 29 April 2017 - 12:40 AM

    Private

  • Players
  • 4
  • Member since:
    04-19-2015
WTH im having the same issue but i was able to resolve it by reinstalling over and over but its no longer working for me

nitroctank #11 Posted 12 May 2017 - 02:11 PM

    Private

  • Players
  • 1
  • Member since:
    03-14-2017
I click play and it takes me to the website.  I accept the agreement click North America and it takes me back to the game, but I get an error saying failure to authenticate.  I got this same error when the a few weeks back.  I have re-installed, ran it through every browser and finally have given up.

Ardez #12 Posted 12 May 2017 - 02:15 PM

    Zhayedan

  • Praetorian
  • 2,237
  • Member since:
    03-06-2012

View Postnitroctank, on 12 May 2017 - 09:11 AM, said:

I click play and it takes me to the website.  I accept the agreement click North America and it takes me back to the game, but I get an error saying failure to authenticate.  I got this same error when the a few weeks back.  I have re-installed, ran it through every browser and finally have given up.

 

You may be logging into a wargaming account for a different region. Make sure you are logging in to your NA account.

 

Also, servers won't be live for about 4 hours(3hrs 45 minutes), so you have a little time to sort it out. No need to rush.



Cerwinzki #13 Posted 23 November 2017 - 11:08 PM

    Private

  • Players
  • 1
  • Member since:
    10-07-2017
same problem here, but the guys who have made this game DONT CARE. 

dance210 #14 Posted 27 November 2017 - 04:30 PM

    Senior Sergeant

  • Closed Alpha Gladiators
  • 502
  • Member since:
    05-30-2012

View PostCerwinzki, on 23 November 2017 - 03:08 PM, said:

same problem here, but the guys who have made this game DONT CARE. 

 

Hello Cerwinzki,

 

Can you explain what error you are receiving, or what is happening when you try to launch the game? In order to assist you, we need to know exactly what is happening. Thank you.



Jadarok #15 Posted 29 November 2017 - 05:06 PM

    Private

  • Players
  • 3
  • Member since:
    04-07-2012
I just downloaded the game for the Open beta week, and I can't get it to launch either. I hit the play button, log in with my Wargamming account, a loading bar appears and disappears, and then nothing happens. No error message or anything. Game just never starts.

dance210 #16 Posted 30 November 2017 - 07:25 PM

    Senior Sergeant

  • Closed Alpha Gladiators
  • 502
  • Member since:
    05-30-2012

View PostJadarok, on 29 November 2017 - 09:06 AM, said:

I just downloaded the game for the Open beta week, and I can't get it to launch either. I hit the play button, log in with my Wargamming account, a loading bar appears and disappears, and then nothing happens. No error message or anything. Game just never starts.

 

Hi Jadarok,

 

Have you tried submitting a Support ticket? They may be able to assist with troubleshooting the issue.



whyaregamesallwaysbuggy #17 Posted 17 December 2017 - 09:04 AM

    Private

  • Players
  • 1
  • Member since:
    12-17-2017
Did anyone find a fix for this ? Feel like Ive done everything, but it still does this.




4 user(s) are reading this topic